Welkom

Naarden, Parel van het Gooi, stoere stad van historie, design en winkelen, fotografie, vestingwerken en culinair genieten. Stad van de Matthäus Passion, van het Fotofestival, van het Arsenaal.
Een stad die een bezoek meer dan waard is. Om te wandelen, te winkelen, te varen over de vestinggracht, te wandelen door het Naardermeer en geschiedenis te ervaren in een van de musea.

 DE VVV NAARDEN VERKOOPT OOK KAARTJES VOOR DE RONDVAARTBOTEN VAN DE VESTINGVAART!

Wij verhuren ook fietsen!
Per dag € 10,--. Meerdere dagen op aanvraag.
Vooraf reserveren via contact@infonaarden.nl
of 035-6942673

Vanwege activiteiten in de Grote Kerk zijn er geen torenbeklimmingen mogelijk op Zaterdag 16, Zondag 17, Zaterdag 23 en Zaterdag 30 September.

Tussen 14 en 28 oktober 2017 is de Grote Kerk extra geopend voor individueel bezoek.

Een bezoek aan Naarden begint in het VVV Informatiecentrum Naarden-Vesting, in de Utrechtse Poort aan het Ruijsdaelplein.Hier kunt u informatie krijgen over wat er in en om Naarden te zien en te doen is, waar u kunt winkelen, eten en waar overnachtingsmogelijkheden zijn. 

Komt u met een grotere groep en wilt u op een ander tijdstip varen of misschien zelfs een stadswandeling maken met een gids: Het kan allemaal.

Voor meer informatie kunt u mailen naar contact@infonaarden.nl

VVV-bonnen/giftcards of leuke cadeautjes nodig? Kom dan kijken bij het VVV / Informatiecentrum Naarden-Vesting in de Utrechtse Poort aan het Ruijsdaelplein! We hebben regelmatig een nieuw assortiment.

In onze winkel ook te koop een overzichtslijst met fotogenieke plekjes: Prijs € 1,50.

Leuke speurtocht door de Vestingstad voor kinderen van 6 t/m 12 jaar - € 1,75.

Historische (beschreven) stadswandeling en wandeling rond de Vesting voor 1,80 per stuk.  

Gratis verkrijgbaar in onze winkel een mooie galerieroute!Interactief sms city-game voor 1 tot 150 personen
INSPECTEUR DELICTUS EN DE MUSEUMBENDE
Leer met inspecteur Delictus op een spannende manier de stad kennen, Scan QR-codes, vindt de aanwijzingen, sms de antwoorden en los het misdrijf op.
€ 16,95 per spel voor max. 5 personen. Meer info op www.bureaudelictus.nl 
 
Voor vragen en reserveringen over stadswandelingen en torenbeklimmingen kunt U mailen naar: contact@infonaarden.nl
 
Stadswandelingen & torenbeklimmingen met de Vereniging Vestingstad Naarden.

De Vereniging Vestingstad Naarden verzorgt al jaren boeiende stadswandelingen met gids door de vestingstad waar u elke 3e zondag van de maand om 12.30 uur individueel, zonder reservering bij aan kunt sluiten. Kosten € 3,00 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,00.  Vertrek vanaf het Ruijsdaelplein.
Een wandeling boeken voor groepen: zie Arrangementen.
Op verzoek gaan zij ook met groepen de toren van de Grote Kerk op om van een spectaculair uitzicht over het Gooi te genieten: zie Arrangementen.

In de periode november t/m maart kan er niet worden geklommen i.v.m. de kou.
Voor meer informatie over de stadswandelingen en torenbeklimmingen met groepen (en het maken van afspraken) kunt u bellen met 035-6942673 of e-mailen naar contact@infonaarden.nl